Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як Ви дізналися про наш сайт?

- з пошукової системи
- реклама в газеті
- з дошки оголошень
- клікнув на банер
- порадив знайомий
- завжди знав
- випадково знайшов
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1120
Коментарі: 5
Головна         Список  
Необхідні документи для відкриття Шоп візи в Польщу

Необхідні документи для відкриття шопінг візи в Польщу

Консульський збір не оплачують:

-Діти до 18 років

-Студенти стаціонарної денної форми навчання до 21 року при наявності оригіналу студентського  квитка та довідки з місця навчання

-Пенсіонери при наявності  оригіналу пенсійного посвідчення

Відкриття віз сьогодні відбувається при посередництві ППВА.

Послуги ППВА оплачують всі туристи незалежно від віку.

1. Оригінал закордонного паспорту (термін дії не менше 90 днів на момент закінчення туру) з наявністю вільного розвороту або двох сторінок для візи. Продовжені паспорти не приймаються.  Дитина, якій виповнилось 5 років, повинна бути вписана та вклеєна у паспорт одного з батьків або мати власний проїзний документ. В дітей старших 16 років повинен бути власний проїзний документ (термін дії не менше 90 днів на момент закінчення туру) .

2. Дві актуальні кольорові фотографії ( НЕ СКАНОВАНІ, НЕ ВИКОРИСТАНІ ПОПЕРЕДНЬО У ВІЗАХ ) глянцеві, обовязково на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см, 70-80% поверхні фотографії повинна займати голова (довжина голови від підборіддя до верху голови 3,3 - 3,5 см), відкриті вуха і чоло, без посмішки та окуляр.

3. Копія  внутрішнього паспорту (ЧІТКЕ  зображення) сторінок з відмітками. Обовязкова наявність штампу про прописку!

4. Анкета. Всі пункти обовязкові до заповнення, в тому числі контактний телефон заявника. 

5. Лист-прохання на відкриття візи для закупів.

6. Медична страхівка.

Для  пенсіонерів:

оригінал  пенсійного посвідчення та довідка із собезу

Для  студентів, школярів, дітей:

- оригінал  студентського квитка

- оригінал  довідки з місця  навчання +довідка - дозвіл про відсутність на заняттях у випадку  подорожі, яка відбувається протягом навчального року;

-копія  свідоцтва про  народження.

-якщо дитина до 18 років подорожує без батьків або у супроводі лише одного із батьків необхідно надати копію внутрішнього паспорта обох батьків (ВСІ СТОРІНКИ)!!! та оригінал (має бути при перетині кордону) й ксерокопію нотаріально завіреного дозволу від батьків (або одного із батьків) на виїзд дитини в складі групи із точно зазначеними датами та країною виїзду. Термін дії дозволу має бути не менше чим кількість днів перебування+15 днів до дати повернення в Україну. В тексті дозволу обовязково повинно бути вказано: виїзд до Республіки Польщі та країн Шенгенської угоди. Оригінал нотаріального дозволу повертається консульством після видачі віз і його необхідно показувати на кордоні!!!  

Для відкриття другої (багаторазової) шопінг візи:

- оригінали іменних чеків про здійснення покупок під час першої подорожі

.ВАЖЛИВО!!!

Консульський відділ Посольства РП може вимагати надати додаткові документи (ОРИГІНАЛИ) для перевірки. Консул на власний розсуд, може вимагати інші додаткові документи.

Термін перевірки може тривати від 10 до 30 робочих днів.

При подачі документів прохання уточнювати їх перелік, оскільки Консульський відділ Посольства РП може вносити зміни.

Генеральне Консульство РП у Львові  має право запросити заявника на співбесіду.

Подання підроблених документів та зясування неправди може стати причиною заборони вїзду громадянина України до країн Шенгенської зони.

Не можна мати дві дійсні Шенгенські віз

Проживання: Готелі та вілли

Дивіться також!

23.05.2017 - Прохання для відкриття Шоп Візи до Польщі
22.08.2015 - Інформація щодо запису та особистої подачі документів на Польщу
12.10.2012 - Необхідні документи для відкриття Шенген візи в Польщу
04.10.2012 - Анкета туриста
03.10.2012 - Консульська Анкета
29.10.2011 - Зразок довідки з місця роботи
18.11.2010 - Носаль/Закопане
17.11.2010 - Поляна Шимашкова/Закопане
17.11.2010 - Каспровий Верх/Закопане
12.11.2009 - Закопане

RSS Anti Spam