Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Що впливає на Ваш вибір турфірми через інтернет?

- Рекомендації тур. порталів
- Можливість замовити тур on-line
- Детальна інформація про тури
- Гарні банери та зручність сайту
- Інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 459
Коментарі: 2
Головна         Список  
Польща
Україна
Словаччина
Австрія
Хорватія
Румунія
Туреччина
Єгипет
Італія
Іспанія
Франція
Чорногорія
Болгарія
Угорщина
Чехія
Німеччина
Греція
Екзотика
Словенія
Туніс
БЕЗВІЗ

Загальна кількість: 201 новостей в 147 розділах

Пошук туру - Mouzenidis Travel Greece

CITA - on-line бронювання

Джерба - це острів у Середземному морі площею 500 кв.км. Він є найпівденнішим курортом Тунісу. На Джербу можна добратися на паромі (переїзд триває 10 хвилин) або літаком з Тунісу.

Берегова лінія острова, що представляє собою в основному смугу білосніжних чистих пляжів, простягнулася на 130 км. Джерба скрізь покрита зеленню, завдяки численним джерелам. Тут часто можна зустріти зграї рожевих фламінго, які зовсім не бояться людей.

Столицею острова є Хумт-Сук, назва перекладається як «великий базар». Головна визначна памятка міста - форт Бордж ель- кебир, перше укріплене спорудження, яке було збудоване в 1284 р. На окраїні міста в мавзолеї Сіді Зитуні знаходиться Краєзнавчий музей. Тут можна побачити колекцію традиційного для острова одягу, ювелірних виробів, кераміки й різьблення по дереву. Одним з головних елементів архітектурного ландшафту острова є мензели - масивні житлові будинки квадратної форми з куполами, побілені в білий колір. Мензели нагадують невеликі фортеці, усередині яких невеликий дворик, оточений кімнатами у вигляді алькову.


Монастиркурортне містечко на узбережжі Середземного моря, в 24 км південніше м. Сусс. Територія курорту виходить в море, утворюючи невеликий півострів, значну частину якого займає замкнене зниження рельєфу із плоским глинистим дном. З півночі до міста прилягає курортна зона Сканес, розтягнута вздовж моря.
Поруч розташований основний міжнародний аеропорт регіону. Нічне життя Монастира не надто активне. Більшість ресторанів, магазинів і дискотек зосереджені в центрі міста. Одним з основних переваг курорту є жовті піщані пляжі. Тут на вас чекають тихий спокійний відпочинок, комфортабельні готелі, недорогі послуги таласотерапії. Визначні місця Монастирa – залишки оборонної фортеці Рабата Хартема, Музей ісламу, археологічні розкопки Карфагену.

Махдія -найпівденніший (після о.Джерба) з курортів Тунісу. Розташований в 45 км південніше м.Монастир (дорога з аеропорту займає біля 40 хв. ). туристична інфраструктура тут менше розвинута, ніж в Суссі чи в Хаммаметі, але кількість готелів з кожним роком помітно росте. Безаперечними перевагами цього регіону є розкішні пляжі з білим піском, велика паркова зона й відносно мала кількість туристів. Махдія – ідеальний курорт для сімейного відпочинку.

Сусс - велике курортне місто на узбережжі Середземного моря. Цей курорт славиться своїм бурхливим нічним життям, дискотеками і казино, а також своїми чудовими пляжами з надзвичайно красивим білим, дрібним піском. Сусс зручно розташований відносно основних міжнародних аэропортів Тунісу: аеропорт м. Монастир - 12 км, аеропорт м. Туніс - 140 км.


RSS Anti Spam