Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як Ви дізналися про наш сайт?

- з пошукової системи
- реклама в газеті
- з дошки оголошень
- клікнув на банер
- порадив знайомий
- завжди знав
- випадково знайшов
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1155
Коментарі: 6
Головна         Список  
Варшава
Закопане
Краків
Необхідні документи
Вроцлав
Гданськ
Гдиня
Гірськолижні комплекси Польщі
Замосць
Люблін

Загальна кількість: 23 новостей в 10 розділах
Польща — це країна зі старими традиціями, захопливою історією, справжня скарбниця памятників культури.
Польща – подарує незабутній відпочинок для туристів з найрізнобічними інтересами. Любителі природи, звичайно, будуть насолоджуватися золотим піском її Балтійських берегів на півночі і скелястими Татрами на півдні. Любителі активного відпочинку оберуть для себе гірськолижні курорти, серед яких найпопулярнішими вважаються Закопане, Криниця, Щирк. Для любителів водного спорту підійдуть великі Мазурські озера, а для тих, хто любить подорожувати пішки - зелені діброви гір Бещад.
Польща–країна багатого історичного минулого, завдяки чому сьогодні на її території знаходяться 8 памятників, які внесені в Перелік світової культурної спадщини ЮНЕСКО. Це історична (стара) частина Варшави, відновлена з руїн після Другої світової війни, Королівський Краків – найбільший в країні памятник історії і культури, Соляні копальні Велічки –7-ми поверхове підземне місто, місто-фортеця Замосць, замок хрестоносців в Мальборці, Освенцим-Бжезінка – найбільший концтабір і Біловежський національний заповідник.
карта ПольшиВ Польщі є також один із найважливіших центрів релігійного культу у християнському світі - Ченстохова , яке належить до найбільших паломницьких місць Європи після Люрду в Франції та Фатіми в Португалії. Це унікальний історичний комплекс, скарбниця цінних творів, де знаходиться чудотворна ікона –середньовічний образ Богоматері з Дитятком, виконаний у візантійській традиції.

Польща (Polska), Республіка Польща (пол. Rzeczpospolita Polska) — держава у Центральній Європі у складі Європейського союзу. На півночі омивається водами Балтійського моря, на північному сході межує з Росією (Калінінградською областю) і Литвою, на сході – з Білорусією і Україною, на півдні – з Чехією і Словаччиною, на заході – з Німеччиною.

RSS Anti Spam