Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як Ви дізналися про наш сайт?

- з пошукової системи
- реклама в газеті
- з дошки оголошень
- клікнув на банер
- порадив знайомий
- завжди знав
- випадково знайшов
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1155
Коментарі: 6
Головна         Список  
Необхідні документи
Прага
Карлові Вари
Кутна Гора
Чеськи Крумлов
Маріанські Лазні

Загальна кількість: 11 новостей в 6 розділах

Чехія – це неповторна чарівність середньовіччя, чудотворні джерела лікувальних курортів, рай для любителів пива і ще багато чого, що варто побачити. Цілий рік Чехія приваблює туристів (щорічно в країну прибуває 40 млн. чол.). Вибір туристичних маршрутів тут настільки великий, що краще відразу вирішити, що Вас цікавить в даний момент, а що відкласти на наступну поїздку. Кожний камінь, кожна будівля, навіть в найменших містечках випромінює історію середньовічної Європи. Чеська земля, можна сказати, осіяна старовинними замками і фортецями. Неймовірно красиві замки Богемії, розташовані в мальовничих гірських місцях. Замок Орлик з красивою легендою про орла і розбійника, імпозантний Карлштейн, де зберігаються скарби чеських королів, Штернберк, Сіхров, Конопиште, замок Мельник з винними підвалами і склепами. Не випадково, значна кількість міст Чехії занесена в списки ЮНЕСКО. А Злата Прага...Місто, яке вабить до себе туристів зі всього світу в будь-який час. Старовинні будинки і собори, вузенькі вулочки, викладені бруківкою, крики іграшкових півників у бродячих продавців -все це заворожує духом старовини.
А якщо Ви бажаєте оздоровитися, любите спокій, тишу, світське товариство, на Вас чекають всесвітньо відомі Карлови Вари і Маріанські Лазні.
Чехія – саме та країна, побувати в якій варто хоча би раз в житті!

Географія
Чехія розташована у мальовничому місці. Тут ви знайдете височини і гори, велику кількість озер і річок. Ця країна знаходиться в самому в центрі Європи. Сусідами Чехії є: з північної сторони - Польща, з східної - Словаччина, з південної - Австрія, із західної - Німеччина.
Площа Чехії невелика: приблизно 78 866 км2. У Чехії немає великих міст, за винятком столиці Праги з мільйонним населенням, в основному переважають маленькі, затишні містечка.
Найвищою точкою Чехії є гора під назвою Сніжка - приблизно півтори кілометри. Найнижчою точкою є дно річки Ельби - 100 метрів нижче над рівнем моря.
На території Чехії протікають такі річки, як Ельба, Одер і Морава.


RSS Anti Spam