Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як вплинула криза на ваші плани відпочинку?

- як відпочивав так буду
- все одно поїду
- змінив місце відпочинку
- навіть і не збирався відпочивати
- відмовився від поїздок
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 993
Коментарі: 1
Головна         Список  
Необхідні документи
Афіни
Родос
Санторіні
Кріт
Патмос
Міконос
п-ов Халкідіки

Загальна кількість: 7 новостей в 8 розділах

Пошук туру - Mouzenidis Travel Greece

CITA - on-line бронювання

Греція – чарівна країна, яка приваблює туристів чергуванням скелястих гір (на вершинах деяких з них мешкали грецькі Боги), густонаселених долин, численних екзотичних островів, печер, проток і бухт. Мальовничі скелі, чисті пляжі з золотими пісками та екзотичні гроти пропонують великі можливості як для захоплюючого відпочинку, так і для цікавих екскурсій, які будуть незабутніми для вас!
У Греції зберігаються численні дивовижні памятники Стародавньої Еллади, її наука, мистецтво та культура стали фундаментом сучасної європейської культури і культури усього світу. Тому Грецію по праву називають – колискою європейської цивілізації.


Географія. Греція розташована в південній частині Балканського півострова і на численних островах Середземного моря. По суші країна межує з Албанією, Македонією, Болгарією і Туреччиною. Дві великі затоки майже відсікають південну частину материка – півострів Пелопоннес – від решти материкової Греції. До складу країни входить близько 2 тисяч островів, які й складають 20% Греції.
Природа. Греція багата на скелясті, безлісі та малолюдні гори, нагіря. Центральна частина материкової Греції на північ від Коринфської затоки зайнята масивною гірською системою Пінд, яка славиться своє різноманітністю ландшафтних форм. Східна частина країни відома Фессалійською рівниною, яка являє собою найбільшу з міжгірських западин.

RSS Anti Spam