Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Що впливає на Ваш вибір турфірми через інтернет?

- Рекомендації тур. порталів
- Можливість замовити тур on-line
- Детальна інформація про тури
- Гарні банери та зручність сайту
- Інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 459
Коментарі: 2
Головна         Список  
Необхідні документи
Будапешт
Егер
Сентедре
Веспрем
Ніредьхаза
Дебрецен
Мішкольц-Топольце

Загальна кількість: 10 новостей в 8 розділах

Угорщина, країна, де розташована одна з найкрасивіших столиць світу - Будапешт, "перлина Дунаю", центральна панорама якої занесена в список ЮНЕСКО. Це країна - де поряд з двохтисячорічними памятниками Римскої імперії знаходяться будівлі часів турецького іга, романськими храмами в Яку, Лебеньсентміклоше і Паннонхалме - гордо-неприступні фортеці середньовіччя в Егері, Шюмеку і Шиклоші.

Ви побачите розкішні палаци в Сіраку, Шерегейеші і Надьценку – і це лише найбільш відомі – які сьогодні діють як готелі.
Відвідаєте величезне озеро Центральної Європи - Балатон, ідеальне місце для сімейного відпочинку.
туристичний регіон «Будапешт - Середньодунайський край» включає в себе Будапешт, області Пешт, Комаром-Естергом і частину області Ноград. Перлиною регіону є Закрут Дунаю.
Панорама набережної Дунаю, а також проспект Андрашші і його околиці занесені в список Світової Культурної спадщини ЮНЕСКО. Місто, яке в 1934 р. отримало статус міста-курорту. Будапешт є єдиним в світі метрополісом, де щодня з сотні джерел бьють термальні води, які живлять 20 купалень, басейни і пляжі, серед яких популярні «Рац», «Рудаш», «Кирай» й лікувальна купальня «Сечені». У місті багато визначних місць, архітектурних пам’ятків різних епох і релігій. На території Фортечного кварталу знаходяться Собор Матьяша, Рибацький бастіон, вражаючий Будайський Лабіринт. Зі стін Будайскої фортеці відкривається надзвичайний краєвид на Парламент, Базиліку, а також на унікальні міські мости. В центральній частині Пешта варто прогулятися пішки, відвідати розташовані серед старих стін музеї, церкви, кафе.
Крім Будапешту, в регіоні великою популярністю користується вищезгаданий Закрут Дунаю,
Сентендре, Вишеград, Естергом (центр угорської католицької церкви).


RSS Anti Spam