Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Де би Ви хотіли провести свій відпочинок

Україна
Європа
Туреччина, Єгипет
Екзотичні країни
Острови
море
гори
дача
інше


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 99
Коментарі: 0
Головна         Список  
Необхідні документи
Каїр
Хургада
Ель Гуна
Шарм Ель-Шейх
Таба

Загальна кількість: 6 новостей в 6 розділах

 

Anex-Tour PEGAS CORAL Travel Поиск туров - TUI Online

Єгипет – країна сфінксів і пірамід, яскравого сонця і неповторної краси Червоного моря! Єгипет - відкритий для відпочинку практично цілий рік. Ця стародавня країна з багатими культурними традиціями й розвинутою туристичною інфраструктурою залучає мандрівників з усього світу. відпочинок у Єгипті - це чудова Хургада, популярний Шарм-ель-Шейх, Ель Гуна, яку називають єгипетською Венецією, кліматичний санаторій Сафага, Макаді Бей, Дахаб, Таба.

Єгипет був і залишається країною недорогого масового пляжного відпочинку. У Єгипет, на узбережжя Червоного моря, «злітаються» серфери й дайвери: одні ловлять хвилю, інші поринають під воду - помилуватися коралами. Прекрасний клімат, тепле море, комфортабельні готелі, різноманітні екскурсії, надзвичайна краса підводного світу, і звичайно ж екзотика, яка б`є через край - все це робить відпочинок у Єгипті незабутнім: сюди хочеться повернутися знову й знову.

Населення
Етнічний склад: 98% населення Єгипту – араби. До етнічних меншин відносяться нубійці, а також бедуїни й інші кочові племена. Населення Єгипту сьогодні перевищує 65 млн. осіб. і щорічно збільшується на 1,3 млн. В Каїрі (разом з приміською зоною) зараз проживає понад 17 млн. осіб, що відповідає чисельності населення всієї країни у 50-х роках ХХ ст.


RSS Anti Spam