Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як вплинула криза на ваші плани відпочинку?

- як відпочивав так буду
- все одно поїду
- змінив місце відпочинку
- навіть і не збирався відпочивати
- відмовився від поїздок
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 993
Коментарі: 1
Головна         Список  

                            Ніцца - вражаюча столиця Лазурного берега, що розкинулась на березі Бухти Ангелів (Байє-дез-Ангез) та оточена передгірями Приморських Альп. Була заснована в V столітті до н.е. і названа - Нікейя, на честь Богині перемоги Ніки.

Сяюче сонце та розслабляюча атмосфера Ніцци завжди приваблювала художників та письменників. Серед них були: Дюма, Віктор Гюго, Жорж Санд, Аполлінер та ін.

В Ніцці вас зачарує красою все: англійська набережна Променада-дез-Англе - розкішний приморський бульвар, довжиною 5км, оточений екзотичними пальмами та квітами, ідеальне місце для пішохідних прогулянок та відпочинку і який відомий у всьому світі; старовинні будинки з величезними ліфтами, розкіш палаців, а саме палац Акрополіс - центр ділового туризму, де часто проводяться різноманітні виставки, собори, театри, музеї, з яких ви довідаєтесь багато цікавого для себе, невеличкі ресторанчики з місцевою вишуканою кухнею...А також місто насичене дивовижними та прекрасними парками та садами, з статуями та фонтанами.

На сході лежить пагорб Сімієз, на схилах якого розташувались римські арени та 9 палаців Белль-Эпок, парк Флорал Фенікс, де є тропічний сад Зелений Алмаз з великою кількістю екзотичних риб, птахів та метеликів.

Пляжі міста в більшості покриті галькою, теплі та чисті, а починаючи з мису Антиб, вони стають піщаними. В середньому тут буває 300 сонячних днів на рік.

Ніцца і по сьогоднішній день вважається перлиною Лазурного берега. Гармонія багатої історії та культури, сприятливого клімату, дивовижної та милуючої око природи, розвинутої транспортної мережі, високого рівня туристичного обслуговування робить це місто одним із найпопулярніших курортів світу.


                             


RSS Anti Spam