Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як вплинула криза на ваші плани відпочинку?

- як відпочивав так буду
- все одно поїду
- змінив місце відпочинку
- навіть і не збирався відпочивати
- відмовився від поїздок
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 993
Коментарі: 1
Головна         Список  

     Хургада - один із найвідоміших курортів Єгипту і один із найулюбленіших місць відпочинку туристів зі всього світу. Тут цілісінький рік сіяє сонце, золотисті бемзежні пляжі,  чисті блакитні лагуни.

   Клімат курорту дуже мякий, тому в Хургаді легко акліматизовуються всі відпочиваючі. Температура повітря найтеплішого місяця - серпня не перевищує +35 градусів, а температура води найхолоднішого місяця - лютого рідко знижується нижче +22 градусів.

     Місто складається із двох основних районів - Саккала - нової частини, де можна відвідати різноманітні антикварні крамниці та Ель-Дахар - старе місто, де проживає більшість місцевого населення. Окремим регіоном можна виділити також курортну зону, яка тягнеться довгою смугою довжиною в 22 км  вздовж всього узбережжя.

     Основними визначними памятками Хургади є палац -1000 і одна ніч- та коралові острови.

     Палац 1000 і одна ніч - екзотичний замок розміщений на окраїні Хургади, який вабить своєю таємничістю. Побудований він у східному стилі і весь прикрашений золотистим оздобленням. Тут щовечора проходять різноманітні театралізовані дійства, які показують життя в Єгипті в епоху фараонів. Лише тут ви зможете, хоча б на одну ніч, відчути себе справжнім шейхом.

     Коралові острови. Всього в 20 хвилин їзди на катері від Хургади серед Червоного моря розташувались мальовничі корали, між якими цілими зграями плавають різнокольорові тропічні рибки. Видовище неймовірне! І все це можна побачити на власні очі, озброївшись ластами, масками та трубками. І цього буде достатньо для того, щоб побачити усі принади Червоного моря, навіть просто зануривши голову у воду. Адже водичка кришталево чиста!!!

     Місто Хургада за віком зовсім молоде, воно почало розбудовуватись лише в кінці 20 століття і вже простягається на сотні кілометрів. Комфортабельні готелі пропонують туристам європейський клас відпочинку. Харчування в готелях організоване за принципом  шведського стола, при чому асортимент відрізняється достатньою кількістю та різноманіттям страв. Більшість готелів пропонують вечірні розважаючі програми - східні вечори із знаменитими єгипетськими танцями живота, різноманітними  шоу.   



RSS Anti Spam