Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Де би Ви хотіли провести свій відпочинок

Україна
Європа
Туреччина, Єгипет
Екзотичні країни
Острови
море
гори
дача
інше


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 99
Коментарі: 0
Головна         Список  

Бальнеологічний курорт Східниця розташований в живописній долині, оточеній гірськими вершинами Карпат на висоті 600 метрів над рівнем моря. Перші згадки про це карпатське поселення відноситься до X-XI ст. В кінці 50-х років XX ст. інженер-еколог Омелян Сотницький відкрив унікальні східницькі мінеральні води, які не мають аналогів в Європі. Особливого значення східницькі джерела набули після Чорнобильської катастрофи.

Східниця приваблива в будь-яку пору року. Настоянки на травах, на чар -зіллях соснових борів,  гірське повітря оздоровчо впливає на людський організм.

Унікальність курорту Східниця у тому, що на одній, порівняно невеликій території, зосереджені різні типи лікувальних вод: слабо мінералізовані - типу -Нафтуся-, з розчинними органічними речовинами в кількості 10-30 мг./л., залізисті мінеральні води з вмістом заліза від 20 до 70 міліграма./л., унікальні лужні (Східницька содова) мінеральні води типу -Боржомі-. Окрім них,  родовище володіє мінеральними природно-столовими водами.

відпочинок в Східниці - це чистісіньке карпатське повітря, тиша гірського поселення і якнайкращі цілющі джерела Європи - допоможуть відчути себе здоровими і щасливими!


RSS Anti Spam