Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Що впливає на Ваш вибір турфірми через інтернет?

- Рекомендації тур. порталів
- Можливість замовити тур on-line
- Детальна інформація про тури
- Гарні банери та зручність сайту
- Інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 459
Коментарі: 2
Головна         Список  

Місто Чеський Крумлов - мальовниче середньовічне місто, яке є справжньою архітектурно-історичною памяткою Чехії. Містечко збереглось до наших днів майже у незмінному вигляді. Щороку його відвідають тисячі чеських та іноземних туристів.

 Місто було засноване в середині 13 століття. Розмістилось воно на крутому скелястому виступі над річкою Влтавою. Засновниками Чеського Крумлова вважається династія Вітковичів. Спочатку тут був побудований могутній готичний замок, який з часом перетворився на резиденцію правлячого уряду, а сам Крумлов став одним із культурних, суспільних та економічних центрів Австро-Угорської імперії.

 В кінці 17 століття замок був повністю переоформлений в стилі бароко та рококо. Біля палацу виросли пишні сади та парки, а також був побудований новий театр, деревяний музичний павільйон, зимовий манеж та монетний двір.  

 Після Другої світової війни замок відійшов у державну власність, старовинну споруду відкрили для туристів. В 1992 році весь історичний комплекс Крумлова був визнаний памяткою світової культурної спадщини ЮНЕСКО.

 Чеський Крумлов - це не лише більше трьох сотень історичних споруд, які створюють цілий обширний комплекс. Місто цікаве також, і як центр культурного та ділового туризму. Тут варто відвідати Міжнародний музичний фестиваль, фестиваль музики епохи Відродження або театральні дійства в саду замка. Справляє враження і грандіозний триярусний міст, який має вигляд коридору із накриттям, висотою 40 м та довжиною 30 м і зєднює замок із садом та театр.

 


 

 


RSS Anti Spam