Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Що впливає на Ваш вибір турфірми через інтернет?

- Рекомендації тур. порталів
- Можливість замовити тур on-line
- Детальна інформація про тури
- Гарні банери та зручність сайту
- Інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 459
Коментарі: 2
Головна         Список  

Майорка - найбільший острів архіпелагу Балеарських островів, площа його становить 450 кв. км. Північно-західне узбережжя являє собою скелясті обриви та вузенькі бухточки. А південно-західне - складається із пляжів з білосніжним піском. Завдяки вдалому розміщенню в центрі Середземного моря, Майорка відзначається мяким кліматом, який дуже нагадує кримський: тут не буває надмірної жари та великої вологості. Середня температура літом - +28о, а середньорічна температура становить 21,2о.

Менорка - другий за площею острів архіпелагу, площа його складає 701 кв. км. Острів має свої особливості - північне узбережжя обривисте, з гальковими пляжами, червоного кольору. Південний берег утворений ярами - це вологі ділянки з особливим мікрокліматом та унікальною фауною та флорою, які відрізняються від інших частин острова. На Менорці безліч архітектурних памяток, які роблять її музеєм під відкритим небом: старовинні вулички, венеціанські палаци, загадкові таули - вежі із лежачих один на одному великих  Т-подібних каменів, а також памятки римської епохи. Не менш захоплююча тут природа, яка просто зачаровує з перших хвилин перебування на острові.

Ібіца - третій за величиною острів Балеарського архіпелагу. Площа його становить 572 кв. км. На Ібіці мякий середземноморський клімат: середня температура взимку +18о, влітку - +28о. Найактивніший сезон припадає на травень - жовтень. Пляжі острова Ібіца - найбільш привабливі на Середземному морі: затишні куточки на узбережжі, де можна усамітнитись, прозора вода, пишна рослинність, чистий пісок - різноманітність відпочинку на будь-який смак. Великі можливості надаються тут шанувальникам спорту: велотуризм, рибна ловля, гольф, віндсерфінг, кінний спорт, вітрильний спорт, дайвінг. В кінці 1960-х Ібіца стала всесвітньовідомим островом завдяки хіпі, які перетворили його в культурний центр. З того часу місто не змінює святкових декорацій. Нічне життя курорту Ібіці заслуговує окремої уваги. Слава про тутешні дискотеки рознесена по всьому світу. Для європейської молоді Ібіца - найбільша тусовка на Землі, і безліч туристів приїжджають сюди навіть просто відірватись на вихідні.

Форментера - найменший острів Балеарського архіпелагу. Загальна довжина його складає всього 19 км. Острів - суцільна рівнина. Зима тут мяка, літо сухе та жарке. Середньорічна температура становить +18о. Основною візитною карточкою Форментера є будиночки із синіми ставнями, а поруч красиві білі криниці. Хоча головним елементом пейзажу острова є море. Його вода залежно від морської глибини та яскравості неба переливається всіма відтінками синього. Море огортає чарівні пляжі своєю прозорою блакитною вологою та заповнює таємничі прибережні гроти, побачити які можна лише з човна.


RSS Anti Spam