Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як Ви дізналися про наш сайт?

- з пошукової системи
- реклама в газеті
- з дошки оголошень
- клікнув на банер
- порадив знайомий
- завжди знав
- випадково знайшов
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 994
Коментарі: 5
Головна         Список  
Необхідні документи для відкриття Шенген візи в Польщу

Консульський збір не оплачують:

-Діти до 18 років

-Студенти стаціонарної денної форми навчання до 21 року при наявності оригіналу студентського  квитка та довідки з місця навчання

-Пенсіонери (за віком) при наявності  оригіналу пенсійного посвідчення

Відкриття віз сьогодні відбувається при посередництві ППВА.

Послуги ППВА оплачують всі туристи не залежно від віку.



Увага!!!

1.Повний комплект документів на візу потрібно подати протягом 5 календарних днів після замовлення туру, але не пізніше, ніж за 14 календарних днів, та не раніше, ніж за 2 місяці до початку туру!

2.Із офіційною інформацією можна ознайомитись на веб-сторінці Генерального консульства Республіки Польща в м. Львові.

3.Всі довідки, витяги, виписки повинні бути видані не раніше 3 місяців до початку туру!

4.У випадку ненадання хоча б одного з необхідних документів, або надання у невідповідності до вимог, - документи в роботу не приймаємо!

Загальні документи:

1.Анкета туриста відповідного взірця (Оригінал) - 1 шт. - обовязково нашого взірця!
Анкета повинна бути власноручно заповнена та підписана туристом! Підпис на анкеті має бути ідентичний підпису в закордонному паспорті.

За дитину анкету заповнює та підписує один з батьків. Якщо один з батьків не їде та дав нотаріально завірений  дозвіл на виїзд дитини за кордон, він підписує анкету за дитину.

Увага! Підпис на анкеті має бути ідентичний підпису в дозволі.

2.Анкета для консульства Польщі (Оригінал) - 1 шт.

Важлива інформація для Агентів - відповідно до вимог Консульства Республіки Польща порядок отримання та оформлення візової анкети для консульства / аплікаційної форми наступний:  

Турист самостійно заповнює та підписує Анкету туриста відповідного взірця з нашого сайту.

Разом з іншими документами Турист передає цю анкету Агенту для передачі туроператору «ГРИН-ТУР».

Туроператор «ГРИН-ТУР» на основі отриманих даних заповнює візову анкету для консульства / аплікаційну форму та насилає її Туристу на електронну пошту.

Турист особисто або разом із Агентом перевіряє свої дані в надісланій туроператором анкеті для консульства / аплікаційній формі.

Якщо все вірно, турист роздруковує аплікаційну форму (використовується двохсторонній режим друку).

Турист власноручно підписує анкету для консульства / аплікаційну форму ручкою з чорнилом (пастою, гелем) синього кольору в п.37 та внизу сторінки 3 в графі «Підпис(замість неповнолітньої дитини підписує один з батьків або опікунів)». Увага! Підпис на анкеті має бути ідентичний підпису в закордонному паспорті.
Замість дитини підписує один з батьків. Якщо один з батьків дав нотаріально завірений дозвіл на виїзд дитини за кордон , він підписує анкету замість дитини. Увага! Підпис на анкеті має бути ідентичний підпису в  дозволі на виїзд дитини за кордон.
Підписання анкети іншою особою є підставою для відмови у видачі візи та занесення туриста в «чорний список» Шенгену.

Турист особисто кладе в конверт підписану  ним аплікаційну форму та всі необхідні документи, запечатує конверт,  заклеює та ставить свій підпис. І лише тоді  при посередництві агента надсилає на адресу туроператора «ГРИН-ТУР».

ШАНОВНІ ТУРИСТИ, у  Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана третіми особами!!! Документи підписані третіми особами чи підписані не ідентично як у паспорті в роботу братися не будуть. Якщо підпис в громадянському паспорті відрізняється від підпису в закордонному паспорті, за основу береться підпис в закордонному паспорті.

Просимо Вас виконати  пункт за пунктом при оформленні Візової Анкети - це суттєво зменшить ризики по отриманню відмови у Візі.

3. Дійсний закордонний паспорт (інший документ на право виїзду із України), а для дітей, яким виповнилось 16 років, проїзний документ:

- без наявних слідів пошкодження (тобто без порушення плівки на першій сторінці, без плям, не подерті, тощо)

- терміном дії не менше 3 місяців після дати закінчення туру

-наявними в ньому 2 чистими сторінками - для візи та штампу.

Увага!!!

Продовжені закордонні паспорти (інші документи на право виїзду з України) не приймаються!

У випадку зміни прізвища не пізніше одного місяця потрібно виробити новий закордонний паспорт!

У випадку наявності інших закордонних паспортів слід додати їх до пакету документів.

Дитина від 1 міс. до 16 років,  не маючи окремого проїзного документу, має бути  вписана у паспорт особи, з якою вона подорожуватиме, та фотографія цієї дитини обовязково повинна бути вклеєна в закордонний паспорт (інший документ на право виїзду з України) такої особи, а також в ньому мають бути ще 2 чисті сторінки - для візи цієї дитини та штампу.

4. Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта. Якщо в паспорті є непогашений штамп з номером другого закордонного паспорту, такий закордонний паспорт обовязково слід надати в консульство! Якщо на копії погано видно реєстрацію за місцем проживання, слід надати оригінал довідки з ЖЕКу про реєстрацію за місцем проживання.

5. Копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть одного з подружжя (якщо таке є).

6.Три актуальні кольорові фотографії, зроблені не раніше,  ніж 3 місяці до початку туру ( НЕ СКАНОВАНІ, НЕ ВИКОРИСТАНІ ПОПЕРЕДНЬО У ВІЗАХ ) глянцеві, обовязково на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см, 70-80% поверхні фотографії повинна займати голова (довжина голови від підборіддя до верху голови 3,3 - 3,5 см), відкриті вуха і чоло, без посмішки та окуляр;

7. Страховий поліс медичного страхування (Оригінал) - 1 шт.

 -від страхової компанії, занесеної до списку акредитованих в Консульстві РП страхових компаній

 -дійсний  на території всіх країн Шенгенської угоди

 -матеріальне покриття повинно бути у розмірі 30000 євро на випадок надання швидкої медичної допомоги та якщо потерпілого від нещасного випадку потрібно довезти додому.

При екстремальному туризмі (гірськолижні, спортивні та ін..) страховий поліс повинен включати збільшені коефіцієнти для покриття саме такого туру.

-Заповнений машинним друком

-дані туриста - прізвище, імя - заповнені латинськими літерами згідно закордонного паспорта

-містить серію та номер закордонного паспорта

-містить адресу прописки та номер телефону

-ліміт перебування за кордоном не менше тривалості туру

-термін страхування покриває термін тривалості всього туру та закінчується не раніше, ніж через 15 днів після дати закінчення туру

-франшиза не повинна перевищувати 150 євро

УВАГА!!! Один корінець страхового полісу подається в консульство і не повертається.

Квитанція про оплату страхового полісу (Оригінал) - 1 шт.

8. Для дітей до 18 років:

- якщо дитина до 18 років подорожує без батьків або у супроводі лише одного із батьків необхідно надати оригінал нотаріально завіреного дозволу на виїзд дитини за кордон згідно зразка, який залишається в консульстві. Таким оригіналом може бути нотаріально завірена «фотокопія» оригіналу дозволу, котра видається нотаріусом на прохання разом з оригіналом і плата за яку становить 5-10грн. Сам оригінал дозволу -  для дітей до 18 років - потрібно мати з собою для предявлення на українському кордоні - прохання його нам не передавати. У випадку передачі нам такого оригіналу вважатимемо, що ще один оригінал є у туристів для предявлення на українському кордоні!
    УВАГА!!!  У дозволі на виїзд дитини повинно бути вказано, що:

   -дозвіл видається на період з дати початку туру і закінчується не раніше, ніж через 15 днів після закінчення терміну туру (радимо зазначати місячний період після закінчення терміну туру)

   -в тексті дозволу обовязково повинно бути вказано, що дозвіл видається на  виїзд до Республіки Польщі , Словаччини, Угорщини, Чехії та інших країн-учасниць Шенгенської угоди.

-Свідоцтво про народження (Копія) - 1 шт.

-Копія всіх сторінок громадянського (внутрішнього) паспорта (за наявності)

-Довідка з місця навчання (Оригінал) - 1 шт.

-Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта батька або

    -Витяг з державного реєстру (ст.135) про батьківство зі слів матері (Оригінал) - 1 шт. або

    -Внутрішній паспорт опікуна-батька (Копія) - 1 шт. або

    -Рішення суду про позбавлення батьківських прав батька (Копія) - 1 шт. або

    -Свідоцтво про позбавлення батьківських прав батька (Копія) - 1 шт. або

    -Свідоцтво про смерть батька (Копія) - 1 шт.

    -Копії всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта матері або

    -Внутрішній паспорт опікуна-матері (Копія) - 1 шт. або

    -Рішення суду про позбавлення батьківських прав матері (Копія) - 1 шт. або

    -Свідоцтво про позбавлення батьківських прав матері (Копія) - 1 шт. або

    -Свідоцтво про смерть матері (Копія) - 1 шт.

9. Для пенсіонерів (за віком):

- Пенсійне посвідчення (Оригінал) - 1 шт.

- Пенсійне посвідчення (Копія) - 1 шт.

10. Для студентів до 21 року:

-Довідка студента з місця навчання (Оригінал) - 1 шт.

-Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта особи, що фінансує.

-Документ, що підтверджує родинні звязки з особою, що фінансує (Копія) - 1 шт.

-Заява про фінансування від особи, що фінансує (Оригінал, можна від руки) - 1 шт.

-Свідоцтво про народження (Копія) - 1 шт.

-Студентський квиток (Оригінал) - 1 шт. або
    Студентський квиток (Копія, нотаріально посвідчена) - 1 шт.

11. Для осіб, віком від 18 до 21 року, які ніде не навчаються і не працюють:

-Копія всіх сторінок (з відмітками і без) громадянського (внутрішнього) паспорта особи, що фінансує.

-Документ, що підтверджує родинні звязки з особою, що фінансує (Копія) - 1 шт.

-Заява про фінансування витра від особи, що фінансує (Оригінал, нотаріально посвідчений) - 1 шт.

-Свідоцтво про народження (Копія) - 1 шт.

У випадку подорожі автомобілем:

-Посвідчення водія (Копія) - 1 шт.

-Страховка «Зелена карта» (Копія) - 1 шт.

-Технічний паспорт (Копія) - 1 шт.

У випадку подорожі поїздом або літаком - оригінал квитка у обидві сторони.

 

 

УВАГА!!!

У випадку наявності діючої шенген візи в одного з подружжя (чоловіка/дружини), які подорожують разом, необхідно надати її копію та копію ЗКП для консульства!

.ВАЖЛИВО!!!

Консульський відділ Посольства РП може вимагати надати додаткові документи (ОРИГІНАЛИ) для перевірки. Консул на власний розсуд, може вимагати інші додаткові документи.

Термін перевірки може тривати від 10 до 30 робочих днів.

При подачі документів прохання уточнювати їх перелік, оскільки Консульський відділ Посольства РП може вносити зміни.

Генеральне Консульство РП у Львові  має право запросити заявника на співбесіду.

Подання підроблених документів та зясування неправди може стати причиною заборони вїзду громадянина України до країн Шенгенської зони.

Не можна мати дві дійсні Шенгенські візи.

 



Проживання: Готелі та вілли

Дивіться також!

23.05.2014 - Прохання для відкриття Шоп Візи до Польщі
23.05.2014 - Необхідні документи для відкриття Шоп візи в Польщу
04.10.2012 - Анкета туриста
03.10.2012 - Консульська Анкета
18.11.2010 - Носаль/Закопане
17.11.2010 - Поляна Шимашкова/Закопане
17.11.2010 - Каспровий Верх/Закопане
12.11.2009 - Закопане
12.11.2009 - Бялка Татранська
12.11.2009 - Мале Тихе

RSS Anti Spam