Ukrainian Language Poland Language English Language

Опитування

Як вплинула криза на ваші плани відпочинку?

- як відпочивав так буду
- все одно поїду
- змінив місце відпочинку
- навіть і не збирався відпочивати
- відмовився від поїздок
- інше (вказати в коментарях)


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 796
Коментарі: -1
Головна         Список  
Необхідні документи для оформлення візи в Словаччину
 

Для дорослого:

1. Оригінал закордонного паспорту (дійсний 6 місяців від дати закінчення візи) з наявністю вільних сторінок для візи!!! Дитина, якій виповнилося 14 років повинна мати свій проїзний паспорт!

 

2. 2 кольорові фотографії НЕ СКАНОВАНІ (для дитини також)на білому фоні розміром 3,5 х 4,5 см, 70-80% поверхні фотографії повинна займати голова (довжина голови від підборіддя до верху голови 3,4 - 3,5 см), відкриті вуха і чоло;

 

3. Копія внутрішнього паспорту (ЧІТКЕ  зображення) усіх сторінок, на яких є будь-який напис.

 4. Копія ідентифікаційного коду

 

 5. Довідка з місця роботи

    Вимоги консульського відділу до довідки

   - вихідний номер і дата видачі довідки

   - на фірмовому бланку  підприємства (повні реквізити, контактні телефони, адреса), яка інформує про посаду, яку займає, оклад та гарантує зберігання   заробітної платні та посади на час відпустки.

   - з підписом директора і бухгалтера завірена мокрою (не сканованою) печаткою.

   - якщо головного бухгалтера на підприємстві нема і підписує довідку тільки директор, тоді в довідці обов`язково повинна бути фраза «посада гол.бухгалтера не передбачена»

- директор підприємства сам на себе не може давати довідку.

У цьому випадку має бути обов`язковий  підпис бухгалтера або довідка на директора видається за підписами заступника директора і бухгалтера.

 

6. Копія трудової книжки -  всіх сторінок, де є записи, завірена мокрою печаткою фірми

 

7.  Довідка з банку Рахунок в банку або наявність кредитної карточки та виписки з банку про стан рахунку на момент видачі довідки.

(РЕКОМЕНДОВАНИЙ ЗАЛИШОК 150 ЄВРО НА ОСОБУ&# 092;ДЕНЬ ТУРУ !!!)

 

8. Медична страхівка (якщо у Вас тур, наприклад, з 08.07-12.07.2008, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку +1 день до поч. туру та +1 день  після закінчення туру, тобто, 06.07-14.07.2008)

 

9. Анкета (див. зразок нижче). Всі пункти обов`язкові до заповнення, в тому числі контактний телефон заявника.

 

!!! Для одружених, які подорожують разом - копія свідоцтва про одруження

 

Для приватних  підприємців

 - нотаріально завірена копія свідоцтва  приватного підприємця

 - довідка про доходи з податкової, або піврічну декларацію (звіт), завірену в податковій інспекції

 

Для  дітей

- оригінал довідки з місця  навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі).
- копія свідоцтва про  народження

- якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно мати нотаріальний дозвіл від іншого з батьків.

 

 Для  пенсіонерів

 - копія пенсійного посвідчення

 

 

 Якщо турист подорожує власним автомобілем, необхідна копія тех. паспорта та прав водія



Проживання: Готелі та вілли

Дивіться також!

21.11.2008 - Про Словаччину
10.11.2008 - Анкета туриста
10.11.2008 - Зразок довідки з місця роботи

RSS Anti Spam